- tészta (tojásmentes, a legjobb, ha ajándékba kapjuk Horvátországból :-)
- 150 g texturált szójakocka
- 250 ml szójatejszín
- 100 g mogyoró (pirított, sós)
- csili, só, bors, kakukkfű
Elkészítés:
A szóját forró, sós vízben 40 percig áztattam, leszűrtem, kinyit kinyomkodtam belőle a vizet, majd kevés kókuszolajon megpirítottam.
Hozzáadtam a tejszínt, amit egy kis vízzel felöntöttem. Kb nálam ez a víz felöntés olyan, mint, h buszt még sosem láttam tolatás nélkül megállni :-)
Mehet bele a mogyoró, fűszerek ízlés szerint. A végén az egészet összekevertem a megfőtt tésztával.
Azt hiszem 2 napig most nagyon finom ebédem lesz. :-) (L)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése